Μια ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΑΤΡΑ, σχετικά με κάλεσμα στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, όλων των παρατάξεων και προσώπων που αγωνιούν για το μέλλον της Πάτρας και βρίσκονται σε αντιδιαστολή με την σημερινή Δημοτική Αρχή, άναψε φωτιές.

Με άρθρο του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Μελάς, καταφέρετε εναντίον των άλλων Δημοτικών Παρατάξεων και προσώπων, αποδεικνύοντας το άγχος των επικείμενων Δημοτικών Εκλογών που διακατέχει την απερχόμενη Δημοτική αρχή της Λαϊκής Υποκρισίας.

Συγκεκριμένα παραδέχεται εμμέσως, ότι το αφήγημα Νίκης από την πρώτη Κυριακή που πριν λίγο διάστημα επικαλούνται τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης ΠΕΛΕΤΙΔΗ σε κατ ιδίαν συζητήσεις, αποτελεί ανεκπλήρωτος πια πόθος.

Προσβλέπουν το επερχόμενο εκλογικό αποτέλεσμα και το Βατερλό στο Δήμο Πατρέων και επιδιώκουν με ψέματα, να αποτρέψουν την αναχώρηση τους.

Επικαλούνται ότι ο πατραϊκός Λαός δεν θα επιτρέψει ο Δήμος Πατρέων να φύγει από τα χέρια του και να επιστρέψει στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Τι Υποκρισία κύριε ΜΕΛΑ.

Άραγε ποιος είναι ο καλύτερος υπηρέτης στα ιδιωτικά συμφέροντα από την παρούσα Δημοτική Αρχή του ΠΕΛΕΤΙΔΗ και της ΛΑΪΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;

Επειδή έχω μάθει να μιλάω με στοιχεία σας θέτω δημόσια το ερώτημα και περιμένω απάντηση.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 424 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29/7/2015 ως Δημοτική Αρχή ψηφίσατε τη μείωση του ετήσιου ενοικίου στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας της VODAFONE, WIND και COSMOTE που είναι εγκατεστημένες στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, από 48.000€ σε 26.000€.

Άρα υπάρχει άλλος καλύτερος υπηρέτης των συμφερόντων Πολυεθνικών και «ΦΤΩΧΩΝ» Εταιριών κινητής τηλεφωνίας, από εσάς και την παρούσα Δημοτική Αρχή;

Και μετά τυχόν απάντησή σας, θα αποκαλύψω και άλλη απόφαση για πολυεθνική εταιρεία……… Γιατί το πάρτι έχει συνέχεια.