Όρκους αιώνιας πίστης αντάλλαξε μια πατρινή με έναν.... διάσημο ηθοποιό της ινδικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, ο οποίος μάλιστα είναι μεγάλο όνομα στην χώρα του!

Ο λόγος για την πατρινή καθηγήτρια χορού, Άνδρια Παναγιωτοπούλου και τον Ινδό ηθοποιό Manit Joura!

Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο στην Ινδία στις αρχές Ιουλίου και απασχόλησε τα μεγάλα περιοδικά της Ινδίας, όπως τους times της Βομβάης.

Η Άνδρια, τρέφει μεγάλη αγάπη για τους ινδικούς χορούς, καθώς έχει παρακολουθήσει πολλά μαθήματα και πλέον η ίδια έχει εντρυφήσει στην φιλοσοφία του χορού, φτιάχνοντας μάλιστα και την δική της χορευτική ομάδα. Η αγάπη της για τον ινδικό πολιτισμό, φαίνεται ότι δεν άφησε αδιάφορο τον Ινδό ηθοποιό, ο οποίος την ερωτεύτηκε και πλέον είναι επίσημα ανδρόγυνο!
Οι δύο τους είχαν γνωριστεί πριν απο περίπου 10 χρόνια, σε φιλικό επίπεδο και έγιναν ζευγάρι από το 2019. Αρχικά ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο, όμως ο πατέρας του ηθοποιού διαγνώστηκε με καρκίνο και ζήτησε να επισπεύσουν τον γάμο. Όπως και έγινε! Μάλιστα ο Manit στην τελετή είχε μαζί του και ένα σπαθί 108 ετών το οποίο ανήκει στην οικογένεια του και είχε χαραγμένα μόνο ανδρικά ονόματα. Ο ίδιος όμως ζήτησε την άδεια από τον πατέρα του για να γράψει και το όνομα της συντρόφου του, κάτι που έγινε και έτσι η Άνδρια είναι η πρώτη γυναίκα που αναγράφεται σε αυτό το σπαθί - κειμήλιο.

Η τελετή διήρκησε δύο ημέρες και μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός σε μέσα της Ινδίας, η Άνδρια του επεφύλαξε μια έκπληξη, καθώς χόρεψε για αυτόν σε ρυθμούς Bollywood, ενώ ο ίδιος της τραγούδησε!
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται σύντομα γίνει γάμος και στην Ελλάδα, σύμφωνα με την δική μας παράδοση! Εμείς να τους ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτο και να είναι πάντα ευτυχισμένοι!!!