Το ArtWalk είναι πλέον η σημαντικότερη δράση σύγχρονου πολιτισμού της Πάτρας καθώς έχει χαρίσει στην πόλη 58 τοιχογραφίες.

Σε ανακοίνωση ο Κλεομένης Κωστόπουλος αναφέρει τα ακόλουθα:

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για την έναρξή του ArtWalk 8 και ψάχνουμε για την ψυχή της διοργάνωσης, τους εθελοντές μας.

Γίνε και εσύ μέρος του μεγαλύτερου Street Art Φεστιβάλ στην Ελλάδα και ενός από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ με τοιχογραφίες στην Ευρώπη.
Μετά από 7 εξαιρετικές χρονιές, η Art In Progress χρειάζεται και φέτος δημιουργικά άτομα να συμμετέχουν στο όραμά μας, να θέλουν να αλλάξουν την πόλη.
Όσοι ενδιαφέρονται να ανατρέψουν την καθημερινότητα τους, να έρθουν σε επαφή με την ομάδα του ArtWalk, με street artists διεθνούς εμβέλειας, καθώς και να «συμμετέχουν» στον ανοιχτό διάλογο σχετικά με τον δημόσιο χώρο του σήμερα, δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν την αίτησή τους εδώ: https://forms.gle/f2wYKZTckRo7NYGX6
Φέτος όλα αλλάζουν στο ArtWalk!

Για πρώτη φορά:

– Ξεκινάμε στις 10 Σεπτεμβρίου και τελειώνουμε στις 10 Οκτωβρίου.
– Όλα τα έργα του ArtWalk 8 θα ολοκληρωθούν μέσα σε δύο δεκαήμερα.
– Μουσική, χορός και παραστάσεις στον δρόμο θα συντροφεύουν τα βράδια μας καθόλη την διάρκεια του ArtWalk.
– Καλλιτέχνες και εθελοντές θα έχουν καθημερινά free pass στην καντίνα του ArtWalk με μοναδικό street food.
– Οι μετακινήσεις καλλιτεχνών και εθελοντών θα είναι οικολογικές, ξεκούραστες και ανέξοδες. Free pass για όλους τους εθελοντές, καθόλη την διάρκεια του ArtWalk σε ολόκληρη την πόλη, με ηλεκτρικά πατίνια.
– Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχουν free ροφήματα να τους δροσίζουν όπου και αν βρίσκονται.