Το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instgram, ο Γιάννης Κατινάκης επανήλθε στην ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε πριν λίγα 24ωρα στον δρόμο θέλοντας να στείλει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στα νέα παιδιά που ακολουθούν το προφίλ του.

Ειδικότερα, ο νεαρός ηθοποιός δημοσίευσε μια ιστορία στην οποία και συμπεριέλαβε ένα μακροσκελές κείμενο όπου και σημείωσε τα εξής. «Κάτι το οποίο θέλω να προσθέσω είναι πως κάθε αντίστοιχο περιστατικό θα έπρεπε να παίρνει την ανάλογη έκταση και να δίνεται η απαραίτητη σημασία σε όλα τα πλάσματα που δέχονται έστω και την ελάχιστη κακοποιητική συμπεριφορά».

«Δυστυχώς οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ένα «πεδίο μάχης» και πολλά παιδιά καθημερινά δέχονται αντίστοιχες αλλά και πολύ πιο επικίνδυνες συμπεριφορές».

«Και για να κλείσω… εγώ το χαμόγελό μου θα κάνω τα πάντα να μην το χάσω ποτέ και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν “σκοτεινό” άνθρωπο να μαυρίσει την ψυχή μου. Να γελάμε και να αγαπάμε. Αυτά» καταλήγει ο Γιάννης Κατινάκης στην ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.