Την εγκυμοσύνη της αποκάλυψε πριν από λίγες εβδομάδες η Σοφία Αλατζά. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Σούπερ Μπάλα Live» διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της και μαζί με τον σύντροφό της, Μάνο Χατζάκη, ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η παρουσιάστρια του MEGA μίλησε στη Secret και τη Σάσα Σταμάτη, εξομολογούμενη τις φοβίες αλλά και τον ενθουσιασμό της για τη μητρότητα.

«Νιώθω πολύ ευλογημένη που θα γίνω μανούλα. Είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής. Σίγουρα έχω κι εγώ τις φοβίες μου, γιατί είναι η πρώτη φορά και έχω άγχος ως νέα μαμά, αλλά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για αυτό το δώρο της φύσης», δηλώνει η Σοφία Αλατζά.

«Θέλω να εργάζομαι εφόσον μου το επιτρέπει ο γιατρός και κυλάει φυσιολογικά η εγκυμοσύνη. Η δουλειά μου μού δίνει περισσότερη ενέργεια και καλή ψυχολογία, κάτι που βοηθάει και το έμβρυο», τονίζει.

«Την περίοδο της καραντίνας πήγα να πάρω σε ένα κατάστημα φίλου μας κάτι πράγματα. Εκεί ήταν ο Μάνος, γιατί είναι πολύ καλοί φίλοι με τον ιδιοκτήτη. Τον συνάντησα, μιλήσαμε και από τότε δεν χάσαμε καθόλου επαφή», περιγράφει η παρουσιάστρια για τη γνωριμία με τον σύντροφό της.

«Θέλουμε να πάρουμε την ευλογία της Εκκλησίας, οπότε κάποια στιγμή σχεδιάζουμε και θρησκευτικό γάμο, ενώ όσον αφορά τη βάφτιση θα γίνει το καλοκαίρι του 2024», απαντά η Σοφία Αλατζά για το ενδεχόμενο του γάμου.

Τέλος, μιλώντας για τον σύντροφό της, η αθλητικογράφος του MEGA εξομολογείται: «Ο Μάνος είναι ήρεμη δύναμη, είναι χαμηλών τόνων αλλά κατά βάθος είναι πολύ δυναμικός και ένας άνδρας παλαιάς κοπής, αφού με διεκδίκησε από την πρώτη στιγμή».