Βραχνί Καλαβρύτων - Αύγουστος 2023

Εορταστικές εκδηλώσεις

Ένα πλούσιο τετραήμερο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων θα παρουσιάσει και φέτος η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» στο όμορφο Βραχνί Καλαβρύτων για την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου!

Οι εκδηλώσεις μας αρχίζουν από την Παρασκευή 11 Αυγούστου μεδιασκεδαστικά ομαδικά παιχνίδια & αγωνίσματα για μικρούς & μεγάλουςαπό τις 18:00 έως τις 21:00 στην Πλατεία Ι. Σταυροπούλου.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου το πρωί θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένοεικαστικό εργαστήρι στο Πολιτιστικό Κέντρο, ενώ στις 21:30 στο θεατράκι θα απολαύσουμε μια μουσική βραδιά με τον Σωτήρη Πεννιά & τους“Mantura”.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου & ώρες 11:00-14:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο ένα εργαστήριο δημιουργικής γραφής & το ίδιο βράδυ στις 21:30 δίνουμε ραντεβού στο θεατράκι για τη live συναυλία με τονεανικό συγκρότημα “Banda Morena”.

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, θαπραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο η έκθεση εικαστικών και οιαπονομές βραβείων & αναμνηστικών στα παιδιά.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί το ίδιο βράδυ στο θεατράκι με παραδοσιακούς χορούς από μέλη του χορευτικού μας & δημοτικό γλέντι με τον Dj STP -Στάθη Παπαχαραλαμπόπουλο, ενώ παράλληλα θα γίνει και η κλήρωση της λαχειοφόρου.

Ευχόμαστε σε όλους, μικρούς & μεγάλους, κατοίκους & επισκέπτες τουχωριού, να περάσουν όμορφα στο Βραχνί & να απολαύσουν τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας!