Σε δήλωση του στα ΜΜΕ ο Γιώργος Α. Καρβουνιάρης, δημοσιογράφος, Γ.Γ. ΕΣΗΕΠΗΝ, υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας ΠΑΣΟΚ, π. μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας , αναφέρει πως «οι εκλογές σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελούν ένα πεδίο ουσιαστικής πολιτικής αντιπαράθεσης που έρχεται σε συνέχεια των εθνικών εκλογών, όπου η μεγάλη δημοκρατική παράταξη αναγεννήθηκε και έδειξε ότι έχει γερές βάσεις στην κοινωνία»

«Εν μέρει οι βάσεις αυτές σχετίζονται με τις γερές ρίζες του Κινήματος στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι χρέος μας να συσπειρώσουμε τους προοδευτικούς πολίτες, δημιουργώντας προϋποθέσεις μιας νέας Πολιτικής Αλλαγής.

Σε κάθε μετερίζι, σε κάθε περιοχή, σε κάθε Νομό.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η μάχη αυτή θα πρέπει να συσπειρώσει τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας με στόχο την νίκη απέναντι στον υποψήφιο της συντηρητικής παράταξης.

Η υποψηφιότητα του Σπύρου Σκιαδαρέση που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, εμπεριέχει τα χαρακτηριστικά αυτά και ενισχύει αυτές τις προϋποθέσεις.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη και καλώ σε συστράτευση τους προοδευτικούς πολίτες της Αχαΐας ώστε η μάχη της 8ης Οκτωβρίου να είναι νικηφόρα!