Σαν να μην τους έφταναν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τις εργασίες και την ανάπλαση στην Τριών Ναυάρχων, οι κάτοικοι της περιοχής, έχουν γίνει θεατές και ενός άλλου φαινομένου που λαμβάνει χώρα.

Από τη στιγμή που έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στον πεζόδρομο με τις νεραντζιές δεν είναι λίγοι αυτοί που περνούν με τα αμάξια τους και τα μηχανάκια τους, ακόμα και από τα σημεία που υποτίθεται ότι οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί.

Τις προάλλες μάλιστα ένα τζιπ είχε ανέβει πάνω στην Τριών Ναυάρχων στο κομμάτι της Καραϊσκάκη – Κανακάρη, με τον οδηγό του να πηγαίνει για φαγητό σε κατάστημα της περιοχής.

«Τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση; αναρωτιούνται οι κάτοικοι της περιοχής. Την κατάσταση αυτή βέβαια διευκολύνει και ότι τα περισσότερα από τα καταστήματα στα σημεία που γίνονται εργασίες παραμένουν κλειστά.

Κι μιας και ο λόγος για εργασίες, έχουν σταματήσει στο ύψος της Κορίνθου αφού στο συγκεκριμένο τετράγωνο υπήρξαν προβλήματα με τα υπόγεια καλώδια της ΔΕΗ. Το έργο πάντως όπως φαίνεται θα ολοκληρωθεί σε ότι αφορά την Τριών Ναυάρχων μετά τον Νοέμβριο.