Στην Πάτρα έκανε μέρος των διακοπών του ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου και με ανάρτηση του, μέσα από το facebook, προσπαθεί να προβάλει την πόλη μας και την περιοχή.

Ο ίδιος έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Πάτρα, έχοντας φύγει από αυτή εδώ και αρκετά χρόνια λόγω της καριέρας του στο θεατρικό σανίδι και στην μικρή οθόνη, ωστόσο, δείχνει ότι έχει την περιοχή πάντα μέσα στην καρδιά του.

Αναφέρει μάλιστα συγκεκριμένα στην ανάρτηση του: «Είμαι εδώ στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και θέλω να σας πω ότι η Πάτρα είναι ιδανικός προορισμός για διακοπές!

Ωραία νερά είτε πας προς τα νοτιοδυτικά (Αλισσός, Λακόπετρα, Καλόγρια, Γιανισκάρι κτλ) είτε προς τα ανατολικά ( Ρίο,Άγιο Βασίλη,Αραχωβίτικα,Ψαθόπυργο,Ροδινή,Παναγοπούλα,Λόγγο,Σελιανίτικα κτλ).

Πάρα πολύ καλό φαγητό σε λογικές τιμές, καλόγουστα μαγαζιά με καθαρά ποτά και ωραία μουσική. Αυτή τη φορά έμεινα 10 μέρες και έχω να πω ειδικά για την ανατολική πλευρά της Αχαΐας ότι είναι ΥΠΕΡΟΧΗ!

{Η πόλη της Πάτρας και ειδικά το κέντρο της θέλει λίγη παραπάνω φροντίδα αλλά αν έρθετε και μπείτε στον κόπο να την ανακαλύψετε θα εκπλαγείτε με τις ομορφιές της}

ΥΓ.  Να πω και κάτι για το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ηλιοβασίλεμα της Πάτρας».  Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει θα προσθέταμε εμείς. 

Δείτε την ανάρτηση του.