Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Παππά, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη γνωριμία της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ανέφερες τις προάλλες ότι είχες γνωρίσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και σε είχε στηρίξει αρκετά…

Είχαμε γνωριστεί με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ένας υπέροχος άνθρωπος, πανέξυπνος επιχειρηματίας, σπουδαίος πολιτικός, ήταν γλυκύτατος, είχε χιούμορ. Κάναμε αρκετή παρέα, γιατί εγώ δεν έχανα ποτέ παιχνίδι της Μίλαν. Γενικότερα με είχε στηρίξει πάρα πολύ και εμένα και μια εταιρεία τότε που είχα στο εξωτερικό. Εγώ τους ένιωθα και τους νιώθω όλους οικογένειά μου, γιατί με είχαν βοηθήσει πολύ.

Όταν έμαθα για τον θάνατό του, ειλικρινά στενοχωρήθηκα, γιατί ήταν ξαφνικό. Να είναι καλά εκεί που πήγε. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν πολύ κοντά στον κόσμο. Εμένα μου αρέσει οι πολιτικοί να είναι κοντά στον κόσμο και να δέχονται και την κριτική και το χιούμορ και όλα. Ο πόλεμος που δεχόταν για την προσωπική του ζωή ήταν αστείος, γιατί το να έχεις σχέσεις με ενήλικες γυναίκες δεν είναι κακό. Στην προσωπική του ζωή ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

Τηλεοπτικά θα σε δούμε κάπου; Έχεις δεχτεί κάποια πρόταση;

Έχω δεχτεί αρκετές προτάσεις, η αλήθεια είναι, για διάφορα πράγματα. Αλλά θα πρέπει να συνδυάζονται με τις υπόλοιπες δουλειές μου για να πω «ναι» σε μία τηλεοπτική επιστροφή. Θα δείξει, συζητάμε διάφορα πράγματα γενικά.