Θέλετε να διαπιστώσετε εάν είστε εξαιρετικά έξυπνοι; Κάντε αυτό το τεστ, βρίσκοντας τη σωστή σειρά χρωμάτων όταν κοιτάζετε τους πέντε κύκλους από πάνω σε 5 δευτερόλεπτα. Δοκιμάστε τη δύναμη του εγκεφάλου σας τώρα!

Τα brain test είναι απαιτητικά παζλ που απαιτούν από τον αναγνώστη να βρει ένα κρυμμένο αντικείμενο ή ένα αντκείμενο που λείπει. Αυτά τα παζλ εξασκούν τον εγκέφαλο και μπορούν να βοηθήσουν στην αφύπνιση της κρυμμένης νοημοσύνης σας.

Η εύρεση κρυμμένων αντικειμένων ή μοτίβων σε κείμενο ή εικόνες είναι μια κοινή απαίτηση των προκλήσεων του εγκεφάλου. Αυτό μπορεί να βελτιώσει την προσοχή σας στη λεπτομέρεια, την οπτική οξύτητα, τη βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη μνήμη. Επιπλέον, αυτές οι προκλήσεις μπορούν να ενισχύσουν τις γνωστικές δεξιότητες όπως η επίλυση προβλημάτων, η κριτική σκέψη και η δημιουργικότητα. Μπορεί επίσης να προσφέρει έναν διασκεδαστικό και διασκεδαστικό τρόπο για να ασκήσετε τον εγκέφαλό σας και να τον διατηρήσετε διαυγή.

Αν θέλετε να ακονίσετε τον εγκέφαλό σας, δοκιμάστε το παρακάτω τεστ!

Στην εικόνα βλέπετε ένα παιδικό παιχνίδι με διαφορετικά χρώματα και σχήματα. Η πρόκληση είναι να καθορίσετε τη σωστή σειρά χρώματος του παιχνιδιού όταν το βλέπετε από πάνω. Υπάρχουν 5 κυκλικές επιλογές για να διαλέξετε.

Ο χρόνος σας ξεκινά τώρα!

Κοιτάξτε προσεκτικά την εικόνα. Μόνο τα πιο προσεκτικά μυαλά μπορούν να εντοπίσουν τη σωστή σειρά γρήγορα.

Έχετε εντοπίσει τη σωστή σειρά;

Βιαστείτε, ο χρόνος τελειώνει.

Και…

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!

Καταφέρατε να εντοπίσετε τη σωστή σειρά χρωμάτων εντός του χρονικού ορίου; Συγχαρητήρια σε όσους αναγνώστες εντόπισαν με επιτυχία τη σωστή σειρά χρώματος. Έχετε έναν εξαιρετικά έξυπνο εγκέφαλο.

Αν δεν το βρήκατε δείτε τη λύση: