Η συμμετοχή της στους «Προδότες» του ANT1 δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Η Αναστασία Τερζή κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 22 παίκτες στο παιχνίδι στρατηγικής του ANT1, φτάνοντας μέχρι την τετράδα του τελικού.

Εχοντας ρόλο Πιστού από την αρχή μέχρι το τέλος του reality, η εκρηκτική τραγουδίστρια και επιχειρηματίας Αναστασία Τερζή ξεσκέπασε Προδότες και πρωταγωνίστησε σε αποστολές δράσης. Και μπορεί στο φινάλε του παιχνιδιού να μην κέρδισαν το χρηματικό έπαθλο οι Πιστοί στους οποίους ανήκε, αλλά να τους το πήρε μέσα από τα χέρια ο (νικητής!) Προδότης, ωστόσο η ίδια κέρδισε φίλους και μια πολύ ωραία εμπειρία. «Τώρα είμαι έτοιμη και για το “Survivor”, περιμένω πρόταση!» μας λέει χαμογελώντας η Αναστασία Τερζή στην αρχή της πρώτης της συνέντευξης μετά το τέλος του στρατηγικού reality game «Προδότες», την οποία δίνει στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια.

Τι γεύση σου άφησε η συμμετοχή σου στο παιχνίδι;
Γλυκιά γεύση. Οι εντυπώσεις μου ήταν μόνο θετικές. Δεν θυμάμαι τίποτε αρνητικό.

Τι θα έκανες διαφορετικά, αν το έπαιζες ξανά;
Θεωρώ πως έπαιξα σωστά. Δεν θα έκανα κάτι διαφορετικό. Είχα ρόλο Πιστού από την αρχή ως το τέλος. Ημουν ο εαυτός μου και προσπαθούσα να παρατηρώ συμπεριφορές, γι’ αυτό τα πήγα τόσο καλά και έφτασα μέχρι τον τελικό. Εκεί, βέβαια, το πράγμα δυσκόλεψε. Θα προτιμούσα να είχα ψηφίσει τον Γιώργο Τάλια, αντί για τη Γωγώ Ρίζου, προφανώς…

Αν έπαιζες ξανά το παιχνίδι και είχες ρόλο Προδότη αντί Πιστού;
Πάλι δεν θα άλλαζα τον χαρακτήρα μου. Απλώς θα προσπαθούσα να κρύψω τον ρόλο του Προδότη. Βέβαια, αυτό μόνο στην πράξη μπορείς να το δεις, πώς θα παίξεις εννοώ.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισες στους «Προδότες»;
Το γεγονός ότι για δυόμιση εβδομάδες που διήρκησαν τα γυρίσματα δεν είχαμε καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Δεν είχαμε κινητά, τίποτα… Ακόμη με δυσκόλεψε το ότι γυρνούσα στο δωμάτιο και έπρεπε να είμαι κλειδωμένη, όπως επίσης τα διάφορα «πηγαδάκια» που υπήρχαν. Το ότι κατηγορούσε ο ένας τον άλλον πίσω από την πλάτη του. Δεν ήταν του χαρακτήρα μου αυτό…

Ξενέρωσες που ενώ έφτασες μέχρι το φινάλε (μαζί με τη συνονόματή σου Αναστασία Πασιά), σας κέρδισε τελικά ένας Προδότης;
Ξενέρωσα εντελώς. Ακόμη και τώρα που έχει περάσει καιρός το φυσάω και δεν κρυώνει… Δεν μου αρέσει να χάνω με τίποτα στη ζωή μου, πόσο μάλλον σε ένα παιχνίδι όπως αυτό, που τόσο άδικα «φαγωθήκαμε» στο τέλος οι γυναίκες μεταξύ μας, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εμείς τα λεφτά και να τα είχαμε μοιραστεί, αντί να τα πάρει ο Προδότης.

Γιατί δεν κατάλαβε κανείς σας τον ρόλο του Γιώργου Τάλια; Πώς σας ξεγέλασε;
Ο Τάλιας είχε το μεγάλο αβαντάζ ότι άρχισε το παιχνίδι έχοντας ρόλο Πιστού και λίγο πριν από το τέλος ένας άλλος Προδότης, ο Ριζόπουλος, του έκανε πρόταση να αλλάξει, όπως και συνέβη. Αυτό τον βοήθησε, γιατί σε όλο το παιχνίδι είχε τη συμπεριφορά Πιστού, πείθοντάς μας εξαρχής για τον ρόλο του, οπότε δεν πονηρευτήκαμε στο τέλος. Ηταν σιγανό ποταμάκι… Το άλλο θέμα ήταν η Γωγώ, την οποία ψηφίσαμε όλοι στο τέλος, η οποία έμοιαζε να δούλευε για τους Προδότες. Μας αποπροσανατόλισε με τη συμπεριφορά της. Ειδικά πριν από τον τελικό, όταν στράφηκε εναντίον μου χωρίς λόγο. Ετσι ένιωσα απειλή και αντεπιτέθηκα με την ψήφο μου.

Και κάπως έτσι λειτούργησε η στρατηγική του Προδότη Τάλια. Εβαλε τις τρεις γυναίκες που μείνατε στο τέλος να «φαγωθείτε» μεταξύ σας και εκείνος πήρε το έπαθλο.
Δυστυχώς, ισχύει αυτό. Λειτούργησε, δεν μπορώ να πω όχι. Ετσι έγιναν τα πράγματα, αν και θα ήθελα να είχαν γίνει διαφορετικά. Αυτή είναι η αλήθεια!

Στη ζωή σου σε έχουν προδώσει ποτέ;
Ναι, μου έχει συμβεί, με φίλες μου περισσότερο. Σε αυτή την προδοσία είμαι πιο πολύ συνηθισμένη. Εγώ πάλι είμαι το αντίθετο. Δεν έχω προδώσει φίλες μου, αλλά έχω προδώσει συντρόφους μου.

Θα συγχωρούσες την προδοσία από έναν φίλο ή σύντροφο ή πιστεύεις πως once προδότης, always προδότης;
Θα συγχωρούσα την προδοσία από έναν άνθρωπο που θα έβλεπα πως έχει μετανιώσει και δεν θα το ξανακάνει και ζητάει ειλικρινά συγγνώμη… Δεν ξέρω αν το πιστεύω αυτό που λες… Θεωρώ πως μια ευκαιρία θα την έδινα…