Δεν έχει προηγούμενο στην Ελλάδα αυτό που έγινε με τη συναυλία για τα εισιτήρια των Coldplay.

Το διάσημο συγκρότημα που σύμφωνα με πολλούς κάνει ίσως το καλύτερο show στις συναυλίες σε διάφορα μέρη του κόσμου, έρχεται στην Αθήνα το ερχόμενο καλοκαίρι του 2024.

Πιο συγκεκριμένα θα δώσει δύο συναυλίες για δύο συνεχόμενα βράδια στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στις 8 και 9 Ιουνίου του 2024. Αν ψάχνετε για εισιτήριο, όσο κι αν προσπαθήσετε δεν θα βρείτε ούτε ένα.

Μέσα σε ελάχιστες ώρες εξαντλήθηκαν και τα τελευταία εισιτήρια για το δεύτερο live τους στην Αθήνα, όπου το 2024 θα εμφανιστούν για πρώτη φορά.

Το βράδυ της 18ης Ιουλίου ένα βίντεο από τη συναυλία του συγκροτήματος στο Άμστερνταμ, όπου ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους, ξεσήκωσε τους φαν του συγκροτήματος στην Ελλάδα.


Δύο μέρες μετά, ανακοινώθηκε επίσημα πως οι Coldplay θα ξεκινήσουν τον νέο κύκλο της ευρωπαϊκής περιοδείας από την Αθήνα με συναυλία στις 8 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο και ότι η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου, όπως γράφτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος.

Ακολούθησε μια τρέλα χωρίς προηγούμενο. Κάποιοι κατάφεραν να πάρουν εισιτήριο, αλλά πολλοί δεν θα δουν τη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Παρότι ανακοινώθηκε πως προστίθεται και μια δεύτερη συναυλία, στις 9 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο, και αυτή έγινε sold out.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να βρουν ένα εισιτήριο για τις συναυλίες και έσπευσαν να προλάβουν (άγνωστο αν τα κατάφεραν) και αρκετοί Πατρινοί fans του ξεχωριστού αυτού συγκροτήματος.

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν οι Πατρινοί Δημήτρης Φάκαλος και Νάντια Κωνσταντινίδη που βρέθηκαν στη συναυλία του συγκροτήματος στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.