Τις ομορφιές της Ελλάδας διαφήμισε για άλλη μια φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας που έχει μόνιμη κατοικία το Μόντε Κάρλο επισκέφτηκε πριν από λίγες ημέρες την χώρα του για να κάνει διακοπές με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα. Ο Τσιτσιπάς νοίκιασε ένα μεγάλο ιστιοφόρο και μαζί με την Ισπανίδα τενίστρια ήταν ο αδελφός του Πέτρος και πολλοί φίλοι τους από 8 χώρες του κόσμου.

Το ταξίδι τους είχε ως προορισμό την Ύδρα, τη Μήλο και άλλα νησιά του Αιγαίου και όπως γράφει στο Instagram ο Έλληνας τενίστας «οι αγαπημένες μας αναμνήσεις χαράζονται στην αιώνια αγκαλιά του Αιγαίου». Ο Τσιτσιπάς "ανέβασε" στα social media φωτογραφίες και βίντεο από την κρουαζιέρα και έγραψε:

«Παρθένες παραλίες, κρυστάλλινα νερά, ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα και φίλοι που σε κάνουν να πιστεύεις στη μαγεία.

Μέσα στο Αιγαίο, μια πραγματικά αξιοσημείωτη καλοκαιρινή περιπέτεια εκτυλίχθηκε με φίλους από περισσότερες από 8 διαφορετικές εθνικότητες. Πλέοντας στα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας λιχουδιές, εξερευνώντας αρχαία εδάφη και μοιράζοντας γέλιο. Για μένα αυτό είναι το καλοκαίρι.

Τα διαφορετικά υπόβαθρα μάς ένωσαν, τα τραγούδια των Coldplay έγιναν το soundtrack του δεσμού μας, αποκαλύπτοντας τους αληθινούς θησαυρούς της ζωής που βρίσκονται στη φιλία και τις στιγμές που μοιραζόμαστε.

Καθώς ο ήλιος δύει, οι αγαπημένες μας αναμνήσεις χαράζονται στην αιώνια αγκαλιά του Αιγαίου. Τίποτα δεν συγκρίνεται με το ελληνικό καλοκαίρι! Ευχαριστώ οικογένεια».