Το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά της αποτελεί η Αναστασία Μπαστούνη, αφού έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και πέρασε στη σχολή της επιλογής της.

Η Αναστασία που γνωρίζει πολύ καλά από αγώνες καθώς πριν από 4 χρόνια αντιμετώπισε καρκίνο και τον ξεπέρασε , πέρασε στην πρώτη της επιλογή, στο τμήμα πολιτισμικής τεχνολογίας στο πανεπιστήμιο Αιγαίου.

«Βαθιά ανάσα ότι όλα πήγαν καλά» σχολιάζει μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου, η Αναστασία λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. «Είναι επιτυχία συλλογική, όλης της οικογένειάς μου. Πρώτα του Στράτου, του άντρα μου και των παιδιών μου, που με στήριξαν και όλοι έκαναν υπομονή» μας λέει συγκινημένη.

Η Αναστασία φοίτησε στο 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης συγκέντρωσε 17.400 μόρια και αυτό που πέτυχε είναι το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά της 17 και τα δίδυμα 16 ετών «που τόσο καιρό εκπαιδεύτηκαν στην ξηρά τροφή», μας λέει γεμάτη ευτυχία . «Μόνο να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα με θέληση και προσπάθεια θα τα καταφέρουμε» καταλήγει η Αναστασία Μπαστούνη.