Ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά περιοδικά του κόσμου έκανε ειδικό αφιέρωμα για το Μεσολόγγι. Ο λόγος για το "Lonely Planet"  που στο νέο του τεύχος αναδεικνύει το Μεσολόγγι στους ταξιδιωτικούς οδηγούς της Ελλάδας!

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που διαβάσαμε στην σελίδα του Messolonghi by locals στα social media οι δύο ταξιδιωτικοί οδηγοί του "Lonely Planet", με τίτλο "Greece" και "Experience Greece", συμπεριλαμβάνουν το Μεσολόγγι στις σελίδες του.

Συγκεκριμένα: «Το Messolonghi By Locals, είχε την χαρά να φιλοξενήσει την αρθρογράφο του Lonely Planet, Helen Iatrou, στο Μεσολόγγι. Δώσαμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την πολιτιστική ταυτότητα του Μεσολογγίου και να έρθουν σε επαφή με τους ντόπιους, προσφέροντας μια αυθεντική και  εμπειρία.

 Η  αναφορά στο Μεσολόγγι στους δύο οδηγούς αντανακλά την ποιότητα και την αξία του προορισμού και παράλληλα αναδεικνύει τις προσπάθειες του οργανισμού μας για την ανάδειξη της περιοχής ως έναν βιώσιμο και ποιοτικό προορισμό. Αυτό έχει θετικό αντίκτυπο για τον τουρισμό και την οικονομία της περιοχής, δημιουργώντας ευκαιρίες για όλους!

Είμαστε περήφανοι για τον φυσικό πλούτο και την παράδοσή μας που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους επισκέπτες μας. Ετοιμαστείτε και εσείς να ανακαλύψετε τη μαγευτική ομορφιά του Μεσολογγίου και να ζήσετε μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες». 

Κι το ερώτημα που θέτουμε εμείς, ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από την προβολή που παίρνει μία πόλη που ανήκει στην Περιφέρεια μας όπως το Μεσολόγγι, είναι το εξής: Το Μεσολόγγι μπορεί, η Πάτρα όχι;

(Οι πληροφορίες είναι από σχετική κοινοποίηση του Οδυσσέα Ξεριζωτή).