Οι φόβοι που ήθελαν τη συγκεκριμένη γέφυρα στο ύψος των Μποζαιτίκων να κινδυνεύει με κατάρρευση και να πέφτει, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.

Κι όπως όλα δείχνουν η πτώση αυτή θα κοστίσει σε ανθρώπινες ζωές, καθώς από την πτώση της υπάρχει ένας νεκρός και ενδείξεις για ακόμα περισσότερους, αλλά και για τραυματίες.

Σύμφωνα με οδηγούς που χρησιμοποιούν συχνά την Περιμετρική ο δρόμος αυτός ήταν προβληματικός, γίνονταν συχνά εργασίες και υπήρχε θέμα στατικότητας, ενώ δημότες, ΜΜΕ και φορείς το είχαν επισημαίνει αρκετές φορές.

Ήταν θέμα χρόνου με λίγο λόγια η τραγωδία.  Η γέφυρα τελικά κατάρρευσε σαν μπρούτζινος πύργος το μεσημέρι της Κυριακής, παρασύροντας μαζί του τα μηχανήματα, τους εργάτες που βρίσκονταν επάνω της, αλλά και ρομά που όπως φαίνεται βρίσκονταν κάτω της και μάζευαν σίδερα.

Από την πρώτη στιγμή της πτώσης επικράτησε ένας πανικός στο σημείο, καθώς κανείς δεν περίμενε ένα τέτοιο δυστύχημα, με ανθρώπους να αναζητούν με αγωνία τους δικούς τους και τους διασώστες μαζί με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής και τους αστυνομικούς να προσπαθούν να απεγκλωβίσουν όσους βρίσκονταν κάτω από τα τσιμέντα.  

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από drone σε λήψεις του Κωνσταντίνου Βαβαρούτα που παραχώρησε αποκλειστικά για το patrasevents.gr