Σε μία σημαντική για τον ίδιο αλλαγή, που θα βελτιώσει κατά πολύ την ποιότητα ζωής στην καθημερινότητά του, προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου. Ο παρουσιαστής του Breakfast@Star, που έχει χάσει το δεξί του πόδι πριν χρόνια μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε, αντικατέστησε το έως τώρα πρόσθετο μέλος που είχε με ένα αδιάβροχο και μοιράστηκε την ιστορία του στο Instagram.

«Παίρνουμε μέτρα για καινούργιο αδιάβροχο ποδαράκι. Το ότι δε θα χρειάζεται να αλλάζω πόδι πλέον κάθε φορά που θέλω να κάνω ένα μπάνιο στη θάλασσα, μου φαίνεται σαν ψέμα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω χάσει το πόδι μου, έχω μία μορφή αναπηρίας, ήταν κι εμένα αυτός ο προβληματισμός μου. Μη φτάσω 50-60-70, που δεν θα έχω την ίδια άνεση να βάζω το πρόσθετο μέλος, να σηκώνομαι να τρέχω και να παίζω.

Προφανώς, αν ένας αρτιμελής άνθρωπος 70 χρονών δυσκολεύεται να πάει στο καφενείο, φανταστείτε ότι ο ίδιος άνθρωπος με πρόσθετο μέλος δυσκολεύεται δέκα φορές παραπάνω», εξομολογήθηκε κάποια στιγμή πριν μήνες στον αέρα του Breakfast@Star ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εκεί είχα πει κι εγώ ότι, αν φτάσω σε ένα σημείο να μη μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, να ζω μόνος μου και να είμαι αυτάρκης με όσα έχω, καλύτερα να μη ζω πια, δε θέλω. Σκεφτόμουν ότι δεν θέλω να γίνω ποτέ βάρος στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου, στο παιδί μου», είχε παραδεχθεί με απόλυτη ειλικρίνεια αμέσως μετά.