Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος «Φιλαρμονική Ακράτας» διοργανώνει στον πεζόδρομο της Κανελλοπούλου στην Ακράτα, κάτω απ’ την κεντρική πλατεία, την «3η Συνάντηση Φιλαρμονικών».

Τη φετινή εκδήλωση, πουπραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και μέγα χορηγό τον «Φιλοπρόοδο Όμιλο Ακράτας Γεώργιος Λεφεντάριος», θα λαμπρύνει με την παρουσία της η Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος υπό τη διεύθυνσητου Αρχιμουσικού κ. Δημήτριου Κουνδουράκη. Στη σκηνή θα ανέβει και η Μπάντα της Φιλαρμονικής Ακράτας υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ.Χρήστου Ασημακόπουλου, για να παρουσιάσει έργα από πολλά και διαφορετικάμουσικά είδη. Η ξεχωριστή αυτή βραδιά είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Λεφεντάριου και στην πολύτιμη συμβολή του στη διάδοση της ελληνικής μουσικής. Αξίζει να σημειωθεί πως στις 29 Ιουνίου 2019, μια χούφτα άνθρωποι σε συνεργασία με την Κοινότητα Ακράτας και τη Φιλαρμονική Ακράτας, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του, παρουσίασαν την εκδήλωση «Φύσα αεράκι …Μνήμες Γιώργου Λεφεντάριου» και πάλι στον πεζόδρομο Κανελλοπούλου. Σε αυτή την μοναδική μουσικοφιλολογική εκδήλωση σπουδαίοι καλλιτέχνες και πνευματικοί άνθρωποι, φίλοι του Γ. Λεφεντάριου, τον μνημόνευσαν, ανοίγοντας το δρόμο για την σημαντικότατη για την περιοχή ίδρυση του Όμίλου.

Η Φιλαρμονική Ακράτας θα ολοκληρώσει μια ακόμα άκρως δημιουργική χρονιάμε τη συναυλία της την Πέμπτη 27 Ιουλίου και ώρα 21:15 στο Δημοτικό Σχολείο Κραθίου.