Συστατικά

350 γρ. μπισκότα oreo
75 γρ. βούτυρο
300 γρ. τυρί-κρέμα
500 ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
150 γρ. ζάχαρη άχνη
60 γρ. γέμιση από τα μπισκότα.

Τρόπος Μαγειρέματος

Χωρίζεις τη γέμιση από τα μπισκότα
Ρίχνεις τα μπισκότα στο multi και τα θρυματίζεις
Τα βάζεις σε ένα μπολ μαζί με το βούτυρο και τα ανακατεύεις
Απλώνεις βούτυρο σε μία φόρμα και από πάνω τοπθετείς χαρτί για ψήσιμο
Απλώνεις ομοιόμορφα το μείγμα με τα μπισκότα και το ισιώνεις με ένα κουτάλι ή τη σπάτουλα
Το βάζεις στο ψυγείο μια μισή ώρα
Ρίχνεις σε ένα καθαρό μπολ το τυρί κρέμα, την ζάχαρη και τη γέμιση από τα μπισκότα και ανακατεύεις με το μίξερ χειρός
Προσθέτεις την κρέμα γάλακτος και συνεχίζεις το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα
Ρίχνεις 100 γρ μπισκότα και ανακατεύεις με το σύρμα
Απλώνεις το μείγμα πάνω από τη βάση και βάζεις το cheesecake στην κατάψυξη για 1 περίπου ώρα
Αφαιρείς τη λαδόκολα, τοποθετείς στην κορυφή μερικά τριμμένα μπισκότα και σερβίρεις.

Πηγή: tlife.gr