Το έχουμε γράψει….  Είναι πάνω από τρεις με τέσσερις επιχειρήσεις της Τριών Ναυάρχων που οι ιδιοκτήτες τους σκέφτονται σοβαρά να ακολουθήσουν την νομική οδό για να διεκδικήσουν αποζημιώσεις, υποστηρίζοντας ότι οι εργασίες που γίνονται για την ανάπλαση τους χάλασαν όλη την καλοκαιρινή σεζόν και ότι επί της ουσίας δεν είχαν πλήρη ενημέρωση.

Αν δεν υπήρχε το οικονομικό σκέλος και τα δικαστικά έξοδα που θα χρειαστούν για τις σχετικές διαδικασίες θα το είχαν κάνει ήδη. Το γεγονός είναι ότι οι επιχειρήσεις φωνάζουν και αυτό που βλέπουν είναι ότι οι εργασίες δεν γίνονται οργανωμένα και συντονισμένα αφού εκεί που αρχίζουν δεν τελειώνουν και στη συνέχεια πάνε αλλού.

Επιχειρηματίας μάλιστα της Τριών Ναυάρχων (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το όνομα του), σε ανάρτηση του ανέφερε:  «Ουγκάντα 2023. 2 εργαζόμενοι 10 επιχειρήσεις κλειστές και άλλες 30 υπολειτουργούν 3 μήνες  τώρα ... Άγνωστο πότε  θα ανοίξουν. Τα  έξοδα  τρέχουν, αποζημιώσεις μηδέν. Ποιος ενδιαφέρετε και για ποιον; Κάνεις και για κανέναν».

Σε άλλη περίπτωση επιχειρηματία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, όταν ρώτησε τους ανθρώπους των συνεργείων πότε θα ολοκληρώσουν τις εργασίες τους, αυτοί του ανέφεραν επί λέξη.

«Κλείσε το μαγαζί σου και πήγαινε διακοπές!». Κι αυτός τους απάντησε: «Κι τα έξοδα της επιχείρησης που τρέχουν ποιος θα μου τα πληρώσει εσείς;». Απάντηση δεν πήρε…