Ποιος είπε ότι το τετράγωνο της Τριών Ναυάρχων μεταξύ της Κανακάρη και της Κορίνθου όπου βρίσκονται πλέον οι εργασίες της ανάπλασης, είναι στο… σκοτάδι; 

Το Rooster, το αγαπημένο εστιατόριο του πεζόδρομου με τις νεραντζιές παραμένει ανοικτό και μας υποδέχεται ακόμα και αυτές τις μέρες που η ανάπλαση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι υπεύθυνοι του Rooster έχουν φροντίσει για όλα και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, έτσι ώστε το εστιατόριο να συνεχίσει κανονικά την λειτουργία του.

Ο εσωτερικός χώρος είναι κλιματιζόμενος, οπότε δίνεται η δυνατότητα σε όλους εμάς που θέλουμε να απολαύσουμε τα αγαπημένα και εξαίρετα πιάτα του Rooster για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή, σε έναν χώρο δροσερό και καλοκαιρινό.

Όσοι πάλι επιμένουν στο… τραπεζάκι έξω και στις υπέροχες βραδιές του καλοκαιριού που έχει χαρίσει σε όλους μας ο συγκεκριμένος πεζόδρομος, τότε δεν έχουν παρά να κάτσουν στον εξωτερικό χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα από τους υπεύθυνους του καταστήματος.


Το Rooster έτσι μας περιμένει και τις μέρες του Ιουλίου, ένα εστιατόριο που αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τους γευσιγνώστες και τους λάτρεις του καλού φαγητού και όχι μόνο για τους Πατρινούς.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ένα μεγάλο ποσοστό των τουριστών που έρχονται στην πόλη είτε για λίγο, είτε για περισσότερες μέρες θα περάσουν σίγουρα μία βόλτα από εκεί.

Ούτε τυχαίο είναι ασφαλώς ότι τα γκρουπ των διαφόρων αποστολών που έρχονται κάθε τόσο στην Πάτρα το επιλέγουν για το φαγητό του.

Τα πιάτα του και οι υπηρεσίες που προσφέρει έχουν ξεπεράσει το στενό πλαίσιο της αχαϊκής πρωτεύουσας και η φήμη του έχει επεκταθεί σε ξένους και σε Έλληνες επισκέπτες.


Κι κάτι τελευταίο. Μετά το τέλος των εργασιών της ανάπλασης της Τριών Ναυάρχων το Rooster θα μεγαλώσει αφού η επιχείρηση, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μίσθωσε και τον δίπλα χώρο, εκεί που στεγαζόταν το Del Bar.  

Τι θα γίνει και πώς θα αξιοποιηθεί ο χώρος αυτός; Υπομονή. Το μόνο που θα σας μαρτυρήσουμε είναι ότι θα γίνει κάτι πρωτοποριακό στο πλαίσιο, όμως, πάντα ενός εστιατορίου που ξέρει να τιμάει και να σέβεται τους πελάτες - θαμώνες του.


Διεύθυνση: Τριών Ναυάρχων 39

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2610330996, 6988245178

Facebook: Rooster 39