Σαρωτική επιτυχία γνώρισαν οι μαθητές του Λαϊκού Φροντιστηρίου της Πάτρας στις Πανελλαδικές εξετάσεις που έδωσαν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 54 μαθητές που έδωσαν πανελλαδικές και παρακολουθούσαν τα μαθήματα του Λαϊκού φροντιστηρίου ή καλύτερα του Κοινωνικού φροντιστηρίου, πέρασαν οι 50.

Οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς στις σχολές που επιθυμούσαν. Πρόκειται για μια επιτυχία που αναδεικνύει την αναγκαιότητα αυτής της δομής και σωστής οργάνωσης που έχει από τους αρμοδίους της δημοτικής αρχής.

Γιατί χωρίς αυτή τη δομή τα παιδιά αυτά όχι μόνο δεν θα περνούσαν την πύλη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αφού το πιθανότερο θα ήταν να μην είχαν καν την δυνατότητα να δώσουν εξετάσεις αφού είναι γνωστό ότι χωρίς φροντιστήριο στη σύγχρονη δημόσια μέση εκπαίδευση, είναι σχεδόν αδύνατον να έχεις συνέχεια στις σπουδές σου.

Πέρα από την όλη οργάνωση της δομής πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού φροντιστηρίου (αδιόριστοι εκπαιδευτικοί οι περισσότεροι από αυτούς) που έσπευσαν να βοηθήσουν στην όλη προσπάθεια και απέδειξαν ότι το να διδάσκεις έχει πάνω από όλα μια ηθική σημασία που ξεπερνάει το όποιο χρηματικό ποσό.