Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε ο Στάθης Σχίζας. Ο πρώην νικητής του Survivor μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις, το ριάλιτι επιβίωσης και την κόρη του.

«Δεν νομίζω ότι είμαστε σούπερ ήρωες όσοι πήγαμε στο Survivor, για να κερδίσουμε μια θέση στην τηλεόραση, ένα τοστ κυνηγούσαμε. Δεν μπορώ να με φανταστώ σε κάποιο πάνελ. Δεν θα μου ταίριαζε κάτι τηλεοπτικό. Έχω δεχτεί προτάσεις, αλλά δεν είναι για εμένα. Συζητάω για κάτι τηλεοπτικό που μου ταιριάζει και αφορά παιδιά. Είμαι περήφανος για την πρώτη μου συμμετοχή στο Survivor, τη δεύτερη τη μετάνιωσα.

Ήταν πολύ σκληρό ριάλιτι φέτος και γι’ αυτό έφυγα. Θέλω να κερδίσει ο Νίκος Μπάρτζης. Έχω κλείσει με τον Άγιο Δομίνικο, ούτε διακοπές δεν θέλω να πάω εκεί. Με έχουν ενοχλήσει 1 εκατομμύριο φορές πράγματα που λέγονται για εμένα, αλλά έτσι είναι η δημοσιότητα. Είμαι ψύχραιμος για πράγματα που λέγονται για εμένα και δεν ισχύουν», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Ο Στάθης Σχίζας είπε στη συνέχεια: «Η κόρη μου είναι 9,5 χρονών και έχουμε φοβερή επικοινωνία, είμαστε φίλοι. Στα πρώτα φλερτ της κόρης μου, πιστεύω θα αισθανθώ περίεργα. Οι μπαμπάδες δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλα. Δεν έχω προσωπική ζωή, ασχολούμαι μόνο με το παιδί, τη δουλειά και τους φίλους μου. Εάν έρθει στην προσωπική μου ζωή μου κάτι δεν θα ήθελα καθόλου να δημοσιοποιηθεί».