Ολοκληρώθηκε για το Ωδείο Πατρών Φιλαρμονική Εταιρία το διδακτικό έτος 2022-23 με τις Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις των σχολών Φλάουτου, Κιθάρας, Βιολιού, Αντίστιξης, Βιολοντσέλου και Σύνθεσης.

Πτυχία και Διπλώματα έλαβαν:

Πτυχίο Κιθάρας ο Αναστάσιος Παστός (Άριστα, τάξη καθηγητή Παναγιώτη Κυδωνιάτη)

Πτυχίο Αντίστιξης η Ελισάβετ Γιαννακοπούλου (Λίαν Καλώς, τάξη καθηγήτριας Βασιλικής Φιλιππαίου).

Δίπλωμα Φλάουτου η Αντωνέλα-Μαρία Βασιλάκη (Άριστα με Βραβείο εξαιρετικής ερμηνείας) και ο Σταύρος Πήττας (Άριστα με Βραβείο εξαιρετικής ερμηνείας και έκφρασης) και οι δύο σπουδαστές της τάξης της καθηγήτριας Ράνιας Καββαδία.

Δίπλωμα Κιθάρας η Κωνσταντίνα Νικολακοπούλου (Άριστα με Βραβείο εξαιρετικής ερμηνείας και έκφρασης), τάξη του καθηγητή Ανδρόνικου Καραμπέρη.

Δίπλωμα Βιολιού η Μυρσίνη Συριοπούλου (Άριστα), τάξη της καθηγήτριας Μαρίας Γούτου.

Δίπλωμα Βιολοντσέλου η Κατερίνα Σεμιτέκολου (Άριστα με Βραβείο εξαιρετικής ερμηνείας και έκφρασης), τάξη του καθηγητή Vaghinak Galoyan.

Δίπλωμα Σύνθεσης ο Χάρης Πεγιάζης (Άριστα και Βραβείο εξαιρετικής επιδόσεως στη μνήμη του Θόδωρου Αντωνίου), τάξη της καθηγήτριας Βασιλικής Φιλιππαίου.

"Το Ωδείο Πατρών Φιλαρμονική Εταιρία συμπληρώνει 131 χρόνια (1892-2023) συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς στη μουσική παιδεία και στα πολιτισμικά δρώμενα αυτής της πόλης.

Ευχαριστούμε τους σπουδαστές μας και τις οικογένειες τους, τους καθηγητές μας, τους συνεργάτες μας και ευχόμαστε σε όλους υγεία και ξέγνοιαστες διακοπές.

Τον μήνα Ιούλιο το Ωδείο διοικητικά θα παραμείνει ανοικτό και διδακτικά θα επανέλθουμε την 1η Σεπτεμβρίου 2023.", αναφέρει ανακοίνωση.