Στη Νομική Σχολή Αθηνών πέρασε η νεαρή Χάιντυ η οποία πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων είχε γίνει viral με το μήνυμα που είχε αφήσει στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

«Γεια σας είμαι η Χάιντυ και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτι την περίοδο 1-12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ», έγραφε το σημείωμά της.

Οι γείτονες ανταποκρίθηκαν στο αίτημά της γράφοντας μάλιστα υποστηρικτικά μηνύματα για να την εμψυχώσουν. «Καλή επιτυχία», «να τους πάρεις τα σώβρακα», «να σκίσεις», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» ήταν μερικές από αυτές.


Η δημοσιογράφος του MEGA Μαριλένα Γεραντώνη είναι η μητέρα της Χάιντι που «έσκισε» στις Πανελλαδικές και... άναψε με μήνυμά της στην πολυκατοικία το «πράσινο φως», για να ξεκινήσουν τα... πάρτι.

«Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, μαμά της Χάιντυ από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να πως ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντυ όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελεύθερα!», ανέφερε η μητέρα της στο νέο μήνυμα.