Ήταν ένας από τους πιο όμορφους και «ζεστούς» γάμους του φετινού καλοκαιριού στην Πάτρα, που έβαλε σε μια άλλη διάσταση τους προσκεκλημένους του, σε αυτή την διάσταση της χαράς που έχει ένα ζευγάρι που φτάνει στο αποκορύφωμα του έρωτα του.  

Ο γνωστός πατρινός γραφίστας Ανδρέας Μπότσας ήρθε εις γάμου κοινωνία με την αγαπημένη του Χριστίνα Σολωμού, στον ιερό ναό της Παντάνασσας, στην Πάτρα, το απόγευμα του Σαββάτου την 1η Ιουλίου, μια μέρα πριν από την πιο ζεστή μέρα του μέχρι τώρα καλοκαιριού, σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι "αψηφώντας" όλες αυτές τις προβλέψεις, «χόρεψε» τον χορό του Ησαΐα παρουσία των δεκάδων προσκεκλημένων του, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε μια συγκινησιακή και ιδιαίτερη  ατμόσφαιρα.


Η νύφη πανέμορφη και φωτεινή, έλαμπε από χαρά και ευτυχία.  Ο γαμπρός άνετος και cool, χωρίς όμως να μπορέσει να κρύψει την αγάπη του για την καλή του.

Κουμπάροι των νεόνυμφων ήταν οι "κολλητοί" τους Κωνσταντίνος Παρίσης και Μαριάννα Πατατούκου, ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλια εκδήλωση στο Κτήμα Αγουρίδη, με το ζευγάρι να ανεβαίνει στην πίστα και τους φίλους τους να τα δίνουν όλα και αυτοί, με το κέφι και τη διάθεση τους. 

Η εκδήλωση εξελίχτηκε έτσι σε ένα υπέροχο πάρτι, με τους Heavy Pins στα decks, να ξεσηκώνουν άπαντες με τη μουσική τους, απογειώνοντας νεόνυμφους, κουμπάρους, φίλους, συγγενείς και προσκεκλημένους, με το γλέντι να κρατάει έως στο ξημέρωμα.