Ένα πολύ όμορφο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το βράδυ της Παρασκευής σε μια τελετή που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Ιωάννα Γιαννοπούλου και ο Πάνος Μαυροκέφαλος κάλεσαν τους φίλους τους και τους αγαπημένους τους συγγενείς μάρτυρες σε μια λαμπερή γιορτή που επισημοποίησε την σχέση τους.

H Βίβιαν Σαμούρη σαν αντιδήμαρχος έκανε την τελετή.

Η νύφη έλαμπε από ευτυχία μέσα σε μια υπέροχη δημιουργία του Πάρη Λαλιώτη ενώ αντί για ανθοδέσμη κρατούσε μια τεράστια βεντάλια, με τον χαμογελαστό γαμπρό δίπλα της.

Το ζευγάρι αντάλλαξε τους όρκους του στο Omega Yacht Club και οι κουμπάροι τους ήταν ο Σταύρος Μπακολιάς, CEO και ιδιοκτήτης της Euroline Travel κι η σύζυγος του Αθηνά Γεωργοπούλου Μπακολιά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το εντυπωσιακό χτένισμα της νύφης το επιμελήθηκε η γνωστή hairstylist Ελπίδα Μαστροκάλου - Golden Chic Hair ενώ τον στολισμό ανέλαβε η εταιρεία Rogdaki Events.


Στη συνέχεια τα πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα και ένα μεγάλο πάρτυ ξεκίνησε για όλους κάτω από τον έναστρο ουρανό γεμάτο χορό.

Όλοι ευχήθηκαν στο ζεύγος κάθε στιγμή της κοινής ζωής τους πλέον να είναι ξεχωριστή γεμάτη χαμόγελα και πολλές επιτυχίες.


Πάτρα - Ένας γάμος... όνειρο για Ιωάννα Γιαννοπούλου & Πάνο Μαυροκέφαλο (pics+video) Η ανηψιά της Ιωάννας, Μελπίνα, χόρεψε tango

Η ανηψιά της Ιωάννας, Μελπίνα, χόρεψε tango


Πάτρα - Ένας γάμος... όνειρο για Ιωάννα Γιαννοπούλου & Πάνο Μαυροκέφαλο (pics+video) Πάτρα - Ένας γάμος... όνειρο για Ιωάννα Γιαννοπούλου & Πάνο Μαυροκέφαλο (pics+video) Μουσικές Καρέκλες

Μουσικές Καρέκλες

Πάτρα - Ένας γάμος... όνειρο για Ιωάννα Γιαννοπούλου & Πάνο Μαυροκέφαλο (pics+video) Η νύφη πετάει την βεντάλια

Η νύφη πετάει την βεντάλια

Πάτρα - Ένας γάμος... όνειρο για Ιωάννα Γιαννοπούλου & Πάνο Μαυροκέφαλο (pics+video)

Τις καλύτερες ευχές και από το patrasevents.gr στην Ιωάννα και τον Πάνο!