Τη συγκίνησή της δεν μπόρεσε να κρύψει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της ΕΡΤ1. Η παρουσιάστρια του Στούντιο 4, στο άκουσμα της προσωπικής ιστορίας που αφηγήθηκε ο Θάνος Παπαχάμος, «λύγισε» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Επειδή βλέπω τους περισσότερους εδώ που είναι συγκινημένοι… εγώ είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα. Συγκινημένος ήμουν πολύ – να πω την αλήθεια μου – του Αγίου Πνεύματος. Εκείνη θεωρώ πως είναι η μέρα μας», ανέφερε αρχικά ο Θάνος Παπαχάμος.

«Πριν 2 χρόνια ήταν του Αγίου Πνεύματος και ήμουν σε μία πολύ άσχημη φάση. Παίρνω τηλέφωνο την αρχισυντάκτριά μας, την Κλεοπάτρα Πατλάκη, και της λέω: γεια σας, Παπαχάμος Θάνος λέγομαι. Μαθαίνω ότι η Νάνσυ και ο Θανάσης κάτι θα κάνουν εκεί στην ΕΡΤ. Μήπως μήπως μπορώ να κάνω κάτι κι εγώ εκεί;», περιέγραψε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Αλήθεια λες; Αυτό δεν το ήξερα», του είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Έκτοτε, αυτά τα 2 χρόνια όλη αυτή την πίκρα που είχε τότε την πήρατε και την κάνατε ασφάλεια, εμπιστοσύνη. Έχω πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη για αυτή την ομάδα», κατέληξε ο Θάνος Παπαχάμος.

«Τώρα αυτό που είπες γιατί το ‘πες; Αφού το ξέρεις ότι εγώ μετά θα πάθω τέτοιο…», του είπε με δάκρυα στα μάτια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.