Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη η Ελένη Γερασιμίδου. Η ηθοποιός απάντησε και για τις δηλώσεις του Θάνου Τζήμερου για την Σοφία Ζαχαράκη, την οποία χαρακτήρισε άγαμη και άτεκνη.

«Μου είναι φοβερά απεχθής. Ας μου κάνει μήνυση. Δεν μπορώ ούτε να τον ακούω ούτε να τον βλέπω. Δεν μπορώ να κρίνω πόσο άξια υπουργός μπορεί να είναι (σ.σ.: η Σοφία Ζαχαράκη). Ο κος Τζήμερος έπρεπε να ανήκει εκεί που ανήκει κι όχι να κάνει κάτι άλλο. Έχουμε πολλά κρυμμένα φασιστόμουτρα. Τον έχω ζήσει, το μίσος του για κάθε τι προοδευτικό είναι εμφανέστατο. Μου είναι απεχθής πολύ», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Η Ελένη Γερασιμίδου είπε στη συνέχεια: «Δεν δέχομαι λογοκρισία από κανέναν. Όταν θέλω να εκφραστώ, γιατί γράφω, εκφράζομαι όπως θέλω. Όταν ήμουν βουλευτής είχα δεχτεί bullying για την ιδεολογία μου. Κάποιος δημοσιογράφος έβγαλε μία φωτογραφία που ήμουν στη στάση του λεωφορείου. Έγραψαν διάφορα, μου τα είπαν. “Να πάει στο σπίτι της η κατινούλα” και τέτοια».

Για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, η Ελένη Γερασιμίδου ανέφερε: «Πολύ καλά έκανε και επέστρεψε. Είναι ο καλύτερος εν ζωή ηθοποιός, ανήκει στη γενιά των σπουδαίων».