Παρουσία μελών της οικογένειας και αγαπημένων φίλων από την Πάτρα και την Αθήνα, η Μαρίνα Δούρου, Creative Director της DUR, του γνωστού brand ανδρικών ενδυμάτων με έδρα την Πάτρα, βάπτισε τον γιο της στον Ιερό Ναό Παντοκράτορα στην Άνω Πόλη της Πάτρας, αντίγραφο της Αγίας Σοφίας.

Η Μαρίνα Δούρου, εμπνεύστηκε το χρώμα που «πρωταγωνίστησε» στη βάπτιση από τους τρούλους της εκκλησίας, οι οποίοι είναι σε απόχρωση μέντα- βεραμάν. Τα χαρακτηριστικά αυτά χρώματα κυριάρχησανστην ατμόσφαιρα, από τα όμορφα διακοσμημένα λουλούδια μέχρι τις μπομπονιέρες με τα αρχικά του παππού Νίκου Δούρου και τα απολαυστικά μακαρόν, που έφεραν την υπογραφή της Πατρινής Χρυσής Μουράτ, που έχει τιμηθεί από τη Γαλλική Πρεσβεία για τις εξαιρετικές μαγειρικές της δεξιότητες.

Γεμάτη χαρά και απέραντη ευτυχία, η περήφανη μητέρα αποφάσισε να ονομάσει τον γιο της Νικόλαο ως φόρο τιμής στον πατέρα της, Νίκο Δούρο, τον αξιότιμο ιδρυτή της εταιρείας. Η DUR, ένα καθιερωμένο brand,διαθέτει πανελλαδική παρουσία και είναι γνωστό για τη δέσμευσή του τόσο στην εμπορική επιτυχία όσο και στις κοινωνικές πρωτοβουλίες.

Ο μικρός Νικόλαος, ντυμένος με ένα αξιολάτρευτο ναυτικό σύνολο από την PepaLondon, απόλαυσε την προσοχή και τη στοργήκαθώς και τις εγκάρδιες αγκαλιέςόλων, μέσα στο όμορφο περιβάλλον του ναού Παντοκράτορα.