Σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο της Νάπολι Πατρών αναφέρει τα εξής: «Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της  στο Eurowinners cup 2023 παίρνοντας για   4η συνεχόμενη χρόνια (2020-2023) πρόκριση από  την  φάση των ομίλων  στην νοκ αουτ φάση!

Ως σύλλογος δουλεύοντας σκληρά όλο τον χρόνο και γνωρίζοντας τον τρόπο να αναπτύξεις ένα άθλημα όπως το beach soccer   με ελάχιστο budget είναι η στήριξη των νέων ανερχόμενων παιχτών και η σκληρή προπόνηση του υπάρχοντος ρόστερ! Ανταγωνιστήκαμε ομάδες με υπέρ- πολλαπλάσιο προϋπολογισμό και ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατή η μετέπειτα πρόκριση μας στους 16 καλύτερους.

Πρωταρχικός  στόχος του σωματείου ήταν η  πρόκριση στην επόμενη φάση από τον όμιλο όπου με 2 νίκες επετεύχθη, όμως για όσους  γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στο άθλημα  και τις οικονομικές διάφορες δεν είναι εφικτό κάθε χρονιά να γίνονται πορείες σαν την ονειρεμένη περσινή χρονιά.

Υποσχόμαστε μέσα από την σκληρή δουλειά και τον δρόμο της  επιμονής να φέρουμε ξανά μεγάλες επιτυχίες χωρίς μεγάλα budjet, θέλουμε να συγχαρούμε την αντίπαλο μας στον όμιλο Falfala Kfar Qassem BS Club για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2023. Η νέα εποχή ξεκινά και είμαστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις.

ΥΓ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας τους οποίους θα μνημονεύσουμε ξεχωριστά σε νέα τοποθέτηση μας σύντομα!».