Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor all Star» ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Νίκος Μπάρτζης ήταν οι δύο άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, παρόλα αυτά, ήταν αυτός που από τους τρεις παίκτες βρέθηκε στην τελευταία θέση της ψηφοφορίας και αποχώρησε από το διαγωνιστικό ριάλιτι.

O γνωστός παίκτης μπήκε στο «Survivor All Star» από την αρχή και έμεινε συνολικά 24 εβδομάδες. Δεδομένου ότι κάθε παίκτης και παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης λαμβάνει 5.000 ευρώ τη βδομάδα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης συνολικά με 120.000 ευρώ.

Ο παίκτης μάλιστα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, καθώς χθες μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, δήλωσε: «Αποκλείεται! Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Έφτασε κάπου εδώ το τέλος μου και για μένα. Είναι μια λύτρωση που αποχωρώ σήμερα. Θα αποχωρήσω, θα πάω σπίτι μου και όλα καλά. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος και οι άλλοι συνεχίζουν. Δεν το περίμενα. Αντικειμενικά, με βάση τους αριθμούς θα ήθελα νικητή τον Σάκη ή την Σταυρούλα. Ας το πάρει ο καλύτερος. Η Σταυρούλα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει απ’ όλα τα Survivors».