Η Μελίνα Μεταξά αποχώρησε από το Survivor All Star σε ένα σημείο που η «κόντρα» της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είχε κορυφωθεί.

Η πρώην πλέον παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό μας» και μίλησε για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στο παιχνίδι.

Αρχικά, η ίδια είπε: «Δεν ίσχυε σχεδόν τίποτα από όλα αυτά που φάνηκε ότι γινόντουσαν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι λέγανε ότι έχω αισθήματα για τον Κωνσταντίνο. Με τον Κωνσταντίνο όμως, δεν είχαμε καμία επαφή. Είχαμε κάτι σαν κόντρα. Μου πήγαινε κόντρα από την αρχή οπότε, κι εγώ δεν έδινα καμία σημασία».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Είχα τον δρόμο μου και στην ουσία ήμουν μόνη μου. Λεγόντουσαν διάφορα πράγματα. Ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να πει άλλα στον έναν, άλλα στον άλλον. Κατηγορούσε στα κορίτσια, σε μένα κάποια άλλη, σε κάποια άλλη εμένα, οπότε γινόταν ένα μπέρδεμα. Μετέφερε διάφορα πράγματα για να καλύψει άλλα πράγματα ίσως. Να καλύψει το οτιδήποτε».

«Με άφησε πολύ εκτεθειμένη γιατί εγώ έχω μια σχέση έξω από το παιχνίδι, είμαι εκεί και δεν υπήρχε κάτι άλλο. Ούτε κρυφό αίσθημα, ούτε τίποτα. Από μόνες τους έβγαιναν και λέγανε διάφορα» είπε τέλος, η Μελίνα Μεταξά.