Η Νατάσσα Μποφίλιου ήταν καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, σε μια απολαυστική κουβέντα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για όλα…

«Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το κοινωνικό και το πολιτικό κομμάτι της ζωής. Στα τραγούδια μας εμπεριέχεται αυτό. Ήθελα να έχω μια σχέση πραγματική με το κοινό μας που να βγω στη σκηνή να πω αυτό που αισθάνομαι, αυτό που νιώθω και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο άλλος θα συνταχθεί μαζί μου αλλά θα μου επιτρέψει να υπάρχω και ως προσωπικότητα πέρα από Νατάσσα Μποφίλιου που απλά ανοίγει το στόμα της και τραγουδάει, μας αρέσει να τραγουδάει και δεν μας αρέσει τίποτε άλλο.

Θα σας πω την αλήθεια και δεν το λέω καθόλου εριστικά. Δεν με ενδιαφέρει ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μπορεί να δεχτεί ότι ένας καλλιτέχνης έχει δικαίωμα να είναι ο εαυτός του. Δεν με ενδιαφέρει. Στέκομαι στα άλλα πράγματα, τα σημαντικά. Έχω κάποιες βαθιές πεποιθήσεις για τις οποίες δεν έχω διλήμματα. Δεν έχω αμφιβολίες και αυτό μου έχει δώσει μια ελευθερία να με αποδέχομαι και μετά να προσπαθώ να αποδεχτώ και τους άλλους ακόμη και αν είμαστε διαφορετικοί», εξομολογήθηκε η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Δεν μπορούσα να διαπραγματευτώ ως Νατάσσα τα λεφτά γιατί ντρεπόμουν. Οπότε, φορούσα τη μάνατζερ. Έπαιρνα τηλέφωνο και έλεγα «Γεια σας, εκπροσωπώ μια κοπέλα, είναι εξαιρετική, τη λένε Νατάσσα Μποφίλιου να σας στείλουμε το CD». Τις πρώτες συναυλίες τις κλείσαμε κάπως έτσι». αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Για τον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη, η Νατάσσα Μποφίλιου εκμυστηρεύτηκε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα σεβόταν την αξία της φιλίας, της συνεργατικότητας. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι με έναν τέτοιο άνθρωπο. Οι σχέσεις αγάπης είναι ανοιχτές και μπορούν να τους χωρέσουν όλους. Μου κάνει πολύ περίεργο ένας άνθρωπος να μην θέλει να ενταχθεί. Εμείς τα πάμε καλά με τα όρια γι’ αυτό και επιβιώνουμε».

Στην ερώτηση τι θαυμάζει πολύ στον σύζυγό της, απάντησε: «Την προσωπικότητά του. Τον αγαπώ και τον θαυμάζω πάρα πολύ γι’ αυτό που είναι, πέρα από τη σχέση μας. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη και ευγνώμων που έχω βρει έναν σύντροφο, γιατί δεν είναι κάτι εύκολο. Ειδικά αυτές τις εποχές που οι άνθρωποι πορεύονται μόνοι τους και όχι σε σχήματα είτε των δύο είτε περισσότερων. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μία συντροφικότητα».

«Ο γάμος μου ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου, όλοι μου οι αγαπημένοι άνθρωποι και ήταν μία μέρα μαγική. Ήταν η απόλυτη ευτυχία, η απόλυτη ασφάλεια. Ήταν όλοι εκεί, κανείς δεν έλειπε», είπε χαρακτηριστικά η Νατάσσα Μποφίλιου.