Σε σχετική επιστολή τονίζονται τα εξής: Με απόφαση περιφερειακού συμβουλίου η Γέφυρα της Τατάρνας του νομού Ευρυτανίας έκλεισε για επικά γυρίσματα βιντεοκλίπ του Γιάγκου Ραυτόπουλου με αφορμή την έναρξη της νέας εκπομπής του μες το καλοκαίρι.

Τα γυρίσματα περιλάμβαναν κονσέρτο επικίνδυνων σκηνών κρεμάσματος απλό την γέφυρα της Τατάρνας ενός πιάνου πατημένου σε μια ξύλινη σχεδία σχήματος διαμαντιού, της οποίας την στατική ανάλυση ανέλαβε το κατασκευαστικό γραφείο του Γιάγκου Ραυτόπουλου.

Με την βοήθεια της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και της ομάδας που ανέβηκε με φορτηγά και αμάξια από Πάτρα τα γυρίσματα στέφθηκαν με επιτυχία με αναμενόμενη πρεμιέρα του βιντεοκλίπ την Τετάρτη 21 Ιουνίου στην Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρώτα η άδεια ζητήθηκε από την γέφυρα Ρίου Aντιρρίου οπού και απορρίφθηκε και έτσι ο Γιάγκος κατέληξε να διαφημίζει τα Άγραφα αντί για τον τόπο του. Μακάρι η πόλη να αγκάλιαζε και να πολλαπλασίαζε τέτοιες προσπάθειες αντί να τις πνίγει.


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Στον Περιφερειάρχη Αριστείδη Τάσιο

Στον Δήμαρχο Αλεξη Καρδαμπίκη

Στον εκπρόσωπο του Συλλόγου Φίλων Γέφυρας Μανώλη Γρηγόρη Φέρρα

Στον Μέγιστο Χειριστη Γερανού Διώτη

Τα σώματα ασφαλείας για την διαχείριση της διακοπής της κυκλοφορίας

Στον υπεύθυνο ασφαλείας και φωτισμού Σπύρος Καραπάνος

Στον χειριστή drone Kostas Vikatos

Στον φωτογράφο Μιλτος Κωτουλας

Στον χειριστή μηχανών ομίχλης και χιονιού Xristos Marneras

Στον διαλογίστα Γιώργος Ηλιόπουλος

Στον risk manager Valantis Angelopoulos

Στον στιχουργό Andreas Koufis

Τον μουσικό Θέμης Χαλμούκος

Στον κομμωτη Aggelos Pikios

Στον μηχανολόγο Thanos Lampro

Τον στατικό Petros Marathias

Σκηνοθεσία -Παραγωγή- Σύνθεση -Στίχοι -Ερμηνεία -Πιάνο - Οργάνωση Παραγωγής -Διεύθυνση φωτογραφίας-Ρεπεράζ-Μοντάζ-Ειδικά εφέ-Διεύθυνση Μάρκετινγκ: Ραυτόπουλος Γιάγκος.