Συστατικά
1 κοτόπουλο τεμαχισμένο σε μερίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
1 φύλλο δάφνης
800 γρ. τριμμένες ντομάτες
½ κ.σ. ζάχαρη
¼ ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
Ρίχνεις αλάτι και πιπέρι στο κοτόπουλο
Σε ένα βαθύ, μεγάλο τηγάνι ρίχνεις 6 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρεις το κοτόπουλο για 5 περίπου λεπτά ενώ το γυρνάς για να πάρει χρώμα σε όλες τις πλευρές
Προσθέτεις το κρεμμύδι και την πιπεριά και συνεχίζεις το σοτάρισμα για 4 ακόμη λεπτά
Ρίχνεις το σκόρδο, την πάπρικα και τη δάφνη και το αφήνεις 2 λεπτά
Προσθέτεις τις ντομάτες, τη ζάχαρη, λίγο αλάτι και πιπέρι
Κλείνεις το καπάκι και το αφήνεις να σιγοβράσει για μία περίπου ώρα.
Πηγή: tlife.gr