Σημαντικά ευρήματα που οδηγούν σε νέα μονοπάτια τις έρευνες των Αρχών για τον πόλεμο που μαίνεται τα τελευταία χρόνια στον χώρο της νύχτας και τον κύκλο αίματος που άνοιξε και πάλι, εντόπισαν οι Αρχές στο κλεμμένο ΙΧ – γιάφκα του Νέου Κόσμου με τον βαρύ οπλισμό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, εντός του οχήματος ανιχνεύτηκαν αποτυπώματα και στοιχεία DNA, τα οποία ταυτοποιήθηκαν με τα δύο θύματα της μαφιόζικης εκτέλεσης στον Κορυδαλλό το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (7/6).

Τα όπλα που «μίλησαν»

Υπενθυμίζεται ότι εντός του οχήματος που εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα, είχαν βρεθεί δύο πολεμικά τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, 2 πιστόλια – περίστροφα των 9 χιλιοστών, αλεξίσφαιρα γιλέκα, χειροβομβίδα και σφαίρες.

Από τη βαλλιστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι τα δύο καλάσνικοφ είναι «καθαρά» και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Αυτό που εντόπισαν οι αξιωματικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι ότι το ένα όπλο έχει χρησιμοποιηθεί σε επίθεση που έγινε σε βάρος αστυνομικών στη Δυτική Αττική προ δεκαετίας, και συγκεκριμένα στη Μάνδρα.

Το δεύτερο όπλο φαίνεται πως είχε χρησιμοποιηθεί και αυτό αλλά στην Πάτρα.