Στην κάμερα του Super Κατερίνα μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Τον γνωστό δημιουργό συνάντησε η ρεπόρτερ Χριστίνα Βουδούρη στο κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς Maestro.

«Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου, κάνουμε σήμερα γυρίσματα εδώ στη Μητροπόλεως. Θα δείτε ανατροπές, πολλά γεγονότα, καινούριες προσθήκες, θα είναι όλοι όσους είδαμε στον πρώτο κύκλο», δηλώνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Δε μπορώ να αντιληφθώ την επιτυχία, τι γίνεται στο εξωτερικό με τη σειρά. Μας ενημερώνουν από το Netlix και από τους τουρίστες που έρχονται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα. Λαμβάνω μηνύματα από διάφορες χώρες στα social media», επισημαίνει ο γνωστός ηθοποιός και δημιουργός.

«Αυτός ήταν ο στόχος, μέσα από το Maestro να αγγίξουμε πολλά κοινωνικά και διαφορετικά ζητήματα του σήμερα. Δεν μπορώ να γράψω κάτι χωρίς να επηρεάζομαι από όσα γίνονται γύρω μου, τα βλέπω και τα διαβάζω», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου για το πρόσωπό του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μόνο στο άκουσμα της ερώτησης αντέδρασε και αποχώρησε από το σημείο λέγοντας: «Αυτά είναι κουταμάρες».