Νέο boutique hotel βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στα σκαριά, στην Άνω πόλη της Πάτρας, σε ένα νεοκλασικό κτίριο, σε κομβικό σημείο της γειτονιάς.

Το deal ωστόσο, δεν έχει κλείσει ακόμα και για αυτό δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Το δεδομένο είναι ότι εφόσον όλα πάνε καλά το νέο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει μόλις ολοκληρωθεί η ανάπλαση της Άνω πόλης και αφού το κτίριο που θα το φιλοξενήσει θα έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η τάση που τα τελευταία χρόνια θέλει να εμφανίζονται στην Πάτρα ολοένα και περισσότερα μικρά ξενοδοχεία τα οποία στεγάζονται σε ανακαινισμένα νεοκλασικά κτίρια, συνεχίζεται.

Ήδη στην αχαϊκή πρωτεύουσα έχουν ξεκινήσει την λειτουργία τους τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον τρία ξενοδοχεία αυτής της μορφής, που δραστηριοποιούνται στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και συνέχεια.

Οι αναπλάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας ενισχύει αυτή την τάση των μπουτίκ ξενοδοχείων και την μετατροπή των νεοκλασικών κτιρίων σε χώρους φιλοξενίας.

Σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς ακινήτων τα μπουτίκ ξενοδοχεία, μαζί με τη διαμόρφωση συγκροτημάτων φοιτητικών κατοικιών πολυτελείας θα είναι οι δύο κυρίαρχες μορφές για τα επόμενα χρόνια στην Πάτρα. Αρκεί βέβαια να δούμε κάποια στιγμή και τουρίστες, εκτός από φοιτητές, σε αυτή την πόλη, όχι απλώς να έρχονται, αλλά να μένουν εδώ.