Μπορεί η δημοτική αρχή να τονίζει και να λέει ότι οι εργασίες στην Τριών Ναυάρχων, προχωρώντας από τετράγωνο σε τετράγωνο, να έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη των κατοίκων και των επιχειρήσεων, όμως παρόλα αυτά οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται.

Οι καταστηματάρχες έχουν μαζέψει τα τραπέζια και τα καθίσματα τους αφού όλο το τετράγωνο μεταξύ της Καραϊσκάκη και της Κανακάρη έχει σκαφτεί και όπου δεν έχει υπάρχουν αρκετά χώματα.

Κάποια από τα μαγαζιά θα βγάλουν βέβαια ορισμένα τραπεζάκια έξω, αλλά και πάλι δύσκολα θα έρθει κάποιος να κάτσει ανάμεσα σε λακκούβες και χώματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ το συγκεκριμένο τετράγωνο κάθε βράδυ Σαββάτου από τον Μάη και μετά ήταν γεμάτο από κόσμο και δεν έβρισκε κανείς να κάτσει κάπου, το περασμένο Σαββατόβραδο ήταν «νέκρα».

Οι επαγγελματίες δεν μπορούν να δεχθούν και να καταλάβουν τον λόγο που ξεκίνησαν οι εργασίες στην καλύτερη περίοδο για αυτούς.

Παράπονα βέβαια υπάρχουν και από τους κατοίκους των γύρω πολυκατοικιών που έχουν γεμίσει σκόνη τα σπίτια και τα μπαλκόνια τους και δεν μπορούν να βρουν λίγη ησυχία από τα τρυπάνια.

Όμως από την άλλη αυτά έχει η ανάπλαση και σύμφωνα τουλάχιστον με τα μέλη της δημοτικής αρχής οι εργασίες αυτές γίνονται για καλό και ότι όλη η περιοχή μετά την ολοκλήρωση τους θα αναβαθμιστεί και θα πάρει μεγαλύτερη αξία. Ίδωμεν.