Στο πλατό της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου προκειμένου να συναντήσει την Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία και συνεργάζεται την φετινή τηλεοπτική σεζόν, το απόγευμα της Παρασκευής στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, παραδέχθηκε πως πριν από λίγες μέρες υποβλήθηκε σε ένα ακόμα σημαντικό χειρουργείο από το οποίο και αναρρώνει αυτό το διάστημα.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξομολογήθηκε πως «είμαι καλά, αυτή την περίοδο αναρρώνω γιατί είχα ένα αρκετά σημαντικό χειρουργείο πριν από μερικές μέρες. Πήγες καλά απ’ ότι λέει η γιατρός μου, εγώ ακόμα περιμένω να δω τα αποτελέσματα γιατί αυτά δεν φαίνονται αμέσως αλλά θέλουν μερικούς μήνες. Να κάτσουν οι ιστοί, να δέσουν και να φανεί το αποτέλεσμα αλλά σε γενικές γραμμές έχει πάει καλά. Δόξα τω Θεώ γιατί ήταν λίγο ζόρικο».

«Έχουν περάσει τρία χρόνια, τα πρόσφατα τα έκλεισα πρόσφατα στις 20 Μαϊου και έχω κάνει γύρω στις 20 επεμβάσεις μέχρι σήμερα. Δεν έχω κλάψει ποτέ μπαίνοντας στο χειρουργείο, συνήθως είμαι ψύχραιμη, γιατί έχω βάλει στο μυαλό μου ότι το κάθε χειρουργείο θα με κάνει καλύτερη, θα με βελτιώσει και είναι για καλό μου. Αυτό είναι που βάζω στο μυαλό μου και λέω ότι «ξέρω ότι θα πονέσω, ξέρω ότι θα ταλαιπωρηθώ, ξέρω ότι θα κουραστώ αλλά με ενδιαφέρει να δω το αποτέλεσμα γιατί αυτός είναι ο στόχος μου». Είναι περίεργο, χαίρομαι κάθε φορά που ξέρω ότι έχω χειρουργείο και ειδικά πλέον που ξέρω ότι δεν κινδυνεύει η ζωή μου γιατί τα πρώτα ήταν πολύ πιο δύσκολα και υπήρχε κίνδυνος ζωής».

«Πριν την επίθεση μπορεί να στεναχωριόμουν και για μικρά πράγματα ή μπορεί να μην μου άρεσε η ρουτίνα της ζωής, η οποία τώρα βέβαια μου λείπει λίγο περισσότερο. Όμως συνεχίζεις, βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά και πλέον, όταν ακούω ανθρώπους να γκρινιάζουν για μικρά πράγματα, λίγο χαίρομαι γιατί ξέρω ότι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν κάτι πολύ δύσκολο και μεγάλο» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην καθημερινή εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1.