Την… αδυναμία της να σχολιάσει τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του MEGA, ακούγοντας τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων να μιλά στην κάμερα της εκπομπής της, ανέφερε πως δεν είναι σε θέση να τοποθετηθεί, καθώς ο ίδιος συχνά εξαγριώνεται με τα σχόλια και καταφέρεται υβριστικά εναντίον της.

«Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να τοποθετηθώ. Θα σας πω γιατί. Ο Περικλής θυμώνει πάρα πολύ και μετά βγαίνει και με βρίζει. Δε μπορώ να πω τι πιστεύω», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Άσε που πρέπει να ξεκινήσω από τον Νίκο Βέρτη, που γνωριζόμαστε από παιδιά στη Θεσσαλονίκη. 18 χρονών τον γνώρισα εγώ τον Νίκο, πώς θα τοποθετηθώ; Και δεν είχα καταλάβει και τίποτα μέχρι τώρα από αυτές του τις απόψεις«, συμπλήρωσε αμέσως μετά.

Σημειώνεται πως ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πριν από λίγες ημέρες πως θα ήθελε να βρει μία γυναίκα που να μοιάζει με τη μητέρα του.

«Εγώ το προσεγγίζω σαν μάνα και προβληματίζομαι. Λέω: να η μάστιγα της Ελληνίδας μάνας. Εμείς φταίμε, εμείς τους μεγαλώνουμε έτσι. «Πασά μου», «αγόρι μου», «εγώ θα σου το φέρω», «μην κουνηθείς» και μετά πηγαίνουν σε μία γυναίκα και περιμένουν τα ίδια. Το κάνω κι εγώ ενίοτε», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι», στις οποίες αναφέρεται η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν οι εξής:

«Μου αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο της οικογένειας, που ο άντρας δουλεύει και φροντίζει τη γυναίκα, η οποία είναι στο σπίτι και μεγαλώνει σωστά παιδιά. Αν έχει διαλυθεί η οικογένεια, είναι γιατί η γυναίκα μπήκε στην αγορά εργασίας. Πολλές φίλες μου μού λένε ότι θα ήθελαν να γνωρίσουν έναν ευκατάστατο άντρα, για να κάθονται στο σπίτι να φροντίζουν τα παιδιά».

zappit.gr