Πρεμιέρα έκανε στο θέατρο Άλσος η παράσταση «Τι φάση πάλι, ρε;». Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στο Πάμε Δανάη και στον Αλέξη Μίχα για τον ρόλο που υποδύεται στην παράσταση, αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον επαγγελματικό χώρο, αλλά και την έκπληξη που της προκάλεσε η επιτυχία της σειράς «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». Η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε στο «Πάμε Δανάη!» πως η παράσταση είναι η συνέχεια της περσινής επιτυχίας των συντελεστών και αναφέρθηκε στον ρόλο που υποδύεται.

«Κάνω ένα ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη που θεωρώ ότι είναι το αύριό μας», δήλωσε.

Η ηθοποιός τόνισε πως είναι αστείο να επιλέγονται ηθοποιοί σε casting με βάση του followers τους στο Instagram, ενώ τηλεοπτικά θα επιστρέψει με τη σειρά «Ψυχοκόρες», όπου θα υποδυθεί μία γυναίκα οπιομανή, φιλάρεσκη και κακοποιητική.

«Αντιμετώπισα δύσκολες συμπεριφορές στον επαγγελματικό μου χώρο, αλλά νομίζω ότι συμβαίνει παντού. Είμαι συμφιλιωμένη με την ιδέα ότι στη δουλειά μου θα κάνω υποχωρήσεις και θα σκύψω το κεφάλι», είπε.

«Ξέρω σκηνοθέτες που έχουν τη φήμη του σκληρού συνεργάτη, αλλά το αποτέλεσμα της δουλειάς τους μου αρέσει πολύ. Μου έχει συμβεί να συνεργαστώ με σκηνοθέτη που ήταν σκληρός στη δουλειά και τον αντιμετώπισα με υπομονή και προσευχή».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στην επιτυχία της θρυλικής σειράς «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

«Ήμουν σίγουρη ότι η σειρά δεν θα πετύχει γι’ αυτό και είχα πει ναι. Όταν πέτυχε έμεινα εμβρόντητη», δήλωσε.

Τέλος, η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε πως μετά από μία πολύ έντονη μέρα γυρίσματος πήγε στην παράσταση και είπε τον μονόλογο της τελευταίας σκηνής 20 λεπτά πριν.