Συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού τρεις άνδρες, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις συλληφθέντες κατά το χρονικό διάστημα από 20.03.2023 έως 30.05.2023 είχαν αφαιρέσει τρεις δίκυκλες μοτοσυκλέτες ιδιοκτησίας ημεδαπών.

Το πρωί, σύμφωνα με την αστυνομία, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί και του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης ΑσφαλείαςΗρακλείου, κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες, αποθηκευτικούς και άλλους χώρους που χρησιμοποιούν οι ημεδαποί όπου βρέθηκαν οι τρεις δίκυκλες μοτοσυκλέτες και κατασχέθηκαν επίσης έξι μαχαίρια, δύο σιδερογροθιές και ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα. Οι δίκυκλες μοτοσυκλέτες αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ