Μια άτυπη μικρή χωματερή που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και η οποία με την παραμικρή σπίθα μπορεί να γίνει πυρκαγιά και να βάλει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Η χωματερή αυτή με τα ξερά χόρτα, τα καλάμια και τα σκουπίδια είναι σε αυτή την κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό και παρά τις οχλήσεις κατοίκων και δημοτών, δεν έχει γίνει κάτι από τους αρμοδίους.

Ο Ηλίας Κωνσταντάτος έστειλε αίτημα στην υπηρεσία του Δήμου και ενημέρωσε την πλατφόρμα του Sence City. Μένει να δούμε αν οι αρμόδιοι δείξουν αυτή τη φορά τα απαιτούμενα αντανακλαστικά.

"Παρακαλώ όπως επιληφθείτε άμεσα του θέματος, καθότι οι εικόνες είναι ντροπιαστικές για την πόλη, την περιοχή και είναι άκρως επικίνδυνες και σε μικρή απόσταση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου.

Αφορά πρωτίστως την ασφάλεια καθώς υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς αλλά και το περιβάλλον μιας και πρόκειται για έκταση δίπλα σε ποτάμι, με ότι αυτό και αν συνεπάγεται.

Μιας και από το σημείο είναι σίγουρο ότι από την οδό περνούν και απορριμματοφόρα του Δήμου Πατρέων είναι πλέον από βέβαιο ότι είναι εις γνώση των υπηρεσιών του", αναφέρει.

Δείτε το βίντεο: