Κλειστές για πάνω από είκοσι μέρες θα αναγκαστούν να μείνουν τουλάχιστον δύο με τρεις επιχειρήσεις εστίασης που δραστηριοποιούνται στην Τριών Ναυάρχων από τα ύψος της Καραϊσκάκη και κάτω.

Πρόκειται κυρίως για εστιατόρια που έχουν αρκετά έξοδα λειτουργίας και τα οποία χωρίς να μπορούν να έχουν τα τραπεζοκαθίσματα έξω, από τη στιγμή που ο πεζόδρομος είναι σκαμμένος, είναι προτιμότερο για τους επαγγελματίες να κλείσουν για όσο διάστημα συνεχίζονται οι εργασίες.

Ήδη τα τρυπάνια και οι μπουλντόζες έχουν μπει και σε αυτό το τετράγωνο της Τριών Ναυάρχων, χωρίς όμως οι επαγγελματίες και τα μαγαζιά να είναι σίγουρα για το αν οι εργασίες ολοκληρωθούν μέσα σε 20 ή σε 30 μέρες από τώρα.

Βλέπετε, στα άλλα δύο τετράγωνα, στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων (ακριβώς κάτω από τις σκάλες), οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί και ενώ έχουν ξεκινήσει εδώ και πάνω από 1,5 μήνα.

Και το ερώτημα που θέτουν αρκετοί κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής είναι ότι από τη στιγμή που οι εργασίες δεν ολοκληρώθηκαν στα δύο αυτά τετράγωνα, με ποια λογική ξεκίνησαν στο παρακάτω;

Έτσι θα πάνε οι εργασίες και θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου όλη η Τριών Ναυάρχων θα είναι αλάνα και σκαμμένη, με τις επιχειρήσεις να είναι στα μαύρα πανιά; Κι όλα αυτά ενώ η περιοχή είναι ακόμα στην high seazon εποχή της αφού βρισκόμαστε στις αρχές Ιουνίου. Από τον Ιούλιο και μετά πέφτει η κίνηση....