Ο Άγγελος Μπράτης, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το GNTM, τη Βίκυ Καγιά, το Shopping Star, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Σκουλός.

Αρχικά, ο Άγγελος Μπράτης είπε σχετικά με την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το κανάλι του Star : «Η Βίκυ πριν το Star ήταν σε κάποιο άλλο κανάλι. Κάπου τα πράγματα ολοκληρώνονται. Βέβαια όλα αυτά τα επεισόδια τα έχασα, γιατί ήμουν στην Ιαπωνία».

Για το αν θα έβλεπε τον εαυτό του στη θέση της γνωστής παρουσιάστριας, ο Άγγελος Μπράτης τόνισε: «Στη θέση της Βίκυς δεν νομίζω πως γενικά μπορείτε να με δείτε. Δεν έχω τόσο ψηλά λεπτά πόδια, δεν μου πάει το ξανθό. Γενικά δεν νομίζω πως μπορεί κάποιος να πάρει τη θέση της Βίκυς. Δεν μου πάει εμένα, δεν είμαι στυλίστας, δεν ασχολούμαι με τα ρούχα των άλλων. Kαι γενικά δεν είναι σωστό ένας σχεδιαστής να μιλάει για ρούχα άλλων».

Σε ερώτηση για το αν ο Λάκης Γαβαλάς θα μπορούσε να πάρει τη θέση της στο Shopping Star, ο σχεδιαστής σχολίασε: «Ο Λάκης είναι ένας άνθρωπος που ξέρει από μόδα, ξέρει τα πάντα, δεν υπάρχουν οι γνώσεις του, έχει χιούμορ, μιλάει πολύ γρήγορα, είναι πολύ έξυπνος, εύστροφος».

Για το αν θα έβλεπε τον Γιώργο Καράβα να αναλαμβάνει την εκπομπή, ο Άγγελος Μπράτης είπε: «Δεν νομίζω ότι ταιριάζει».

«Σίγουρα θα κάνει κάτι άλλο η Βίκυ. Η Βίκυ Καγιά έχει γεννηθεί και μέσα της έχει έναν προβολέα. Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος», σχολίασε ο γνωστός σχεδιαστής.

Όσο για τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού για το GNTM, είπε: «Το πλατό ήταν αυτό που βλέπατε. Ό, τι βλέπατε εσείς, αυτό ήταν. Τι έκανε 4 χρόνια εκεί; Γιατί καθόταν 4 χρόνια εκεί αφού δεν περνούσε καλά; Εγώ ξέρω ότι όταν δεν περνάω καλά σηκώνομαι και φεύγω. Αυτό κάνω πάντα».