Θυμάστε που γράφαμε ότι υπάρχει μια πατρινή μπάντα που διεκδικεί μια θέση στο Schoolwave του 2023;

Ε, λοιπόν αυτή η μπάντα κατάφερε να επιλεχθεί από την επιτροπή του μεγαλύτερου μουσικού /φοιτητικού φεστιβάλ της Ελλάδας και να ανέβει σε μία μεγάλη σκηνή που θα έχει από κάτω της χιλιάδες θεατές.

Η πατρινή αυτή μπάντα λέγεται Μr Engleman and The Headfish και είναι ένα από τα 21 συγκροτήματα που θα πάρουν μέρος στην τελική φάση αυτού του φεστιβάλ, ζώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα τους μείνει ανεξίτηλη για τη συνέχεια της ζωής τους.

Πρόκειται για μια μπάντα που αποτελείται από φοιτητές, έχει κάνει αξιόλογα πράγματα στα χρόνια που έχει δημιουργηθεί, έχοντας τον δικό της μουσικό χαρακτήρα και παίζοντας κυρίως φολκ και μπλουζ τραγούδια.

Η μπάντα επιλέχτηκε μέσα από 61 συγκροτήματα που συμμετείχαν στις τελικές ακροάσεις, ενώ η επιλογή των συγκροτημάτων μέσω demo και live ακροάσεων έγιναν φέτος από τους Λάμπη Κουντουρόγιαννη (κιθαρίστας και τραγουδοποιός), Χρυσόστομο Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός), Pan Pan (μουσικός / comic artist), Γιάννη Δίσκο (μουσικός /ενορχηστρωτής) και Χρήστο Ιωαννίδη (Schooligans).

Το Schoolwave Festival  2023 θα είναι και φέτος τριήμερο, θα γίνει στις 7, 8 και 9 Ιουλίου, ενώ αναμένεται να βρεθούν σε αυτό για να απολαύσουν τις συναυλίες και να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία δεκάδες μαθητές, αλλά και φοιτητές από όλη την Ελλάδα.


H λίστα με τα 21 συγκροτήματα που επιλέχτηκαν