Η θεατρική ομάδα «StatusQuo» παρουσιάζειτην παράσταση «ΑΛΑΛΟΥΜ», βασισμένη στην κωμική επιτυχία «Κάψε το σενάριο», την Τρίτη 20 Ιουνίου και ώρα 21:30 στο Ανοιχτό Θέατρο Μαρίνας.
Λίγα λόγια για το έργο:
Το «Αλαλούμ», βασισμένο στην επιτυχημένη αυτοσχεδιαστική κωμωδία «Κάψε το σενάριο», έρχεται για να ταράξει τα νερά της κωμωδίας και να βάλει εσένα, τον θεατή, σε ρόλο σκηνοθέτη, σεναριογράφου ακόμη και ηθοποιού με έναν απρόσμενο και διασκεδαστικό τρόπο. Εσύ διατάζεις και οι Κωνσταντίνος Δεπούντης, Ορέστης Κρέμης, Βάσια Παπαβασιλείου, Πέτρος Παπαδέλης και Άννα Σαρρή εκτελούν και πραγματοποιούν την κάθε σου κωμική επιθυμία.
Σε αυτό το εναλλακτικό comedy show όλα είναι πιθανά: Να γυριστεί η «Λάμψη» στη σελήνη, να παλέψεις στη ζούγκλα παρέα με τον Λάνθιμο ή ακόμα και να ταξιδέψεις στον Άρη τραγουδώντας Οικονομόπουλο. Αρκεί να έχεις φαντασία και σοβαρότης μηδέν!
Το «Αλαλούμ» βασίζεται αποκλειστικά στον αυτοσχεδιασμό και τη διαδραστικότητα με το κοινό, αφήνοντας τον θεατή να ορίζει εκείνος κάθε φορά αυτό που θέλει να δει και να δημιουργεί ένα… αλαλούμ θεατρικό δρώμενο.

Λίγα λόγια για τη θεατρική ομάδα «StatusQuo»
Η θεατρική ομάδα «StatusQuo» είναι μια ανεξάρτητη και αυτοδημιούργητη θεατρική ομάδα που απαρτίζεται αποκλειστικά από εφήβους, παιδιά Λυκείου και Γυμνασίου δίχως την όποια καθοδήγηση από κάποιον ενήλικα. Η ομάδα λειτουργεί φέτος για δεύτερη χρονιά μετά την περσινή επιτυχία, όπου παρουσίασαν τους «Βατράχους» του Αριστοφάνη στοΔημοτικό Θέατρο «Απόλλων».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Παίζουν: Κωνσταντίνος Δεπούντης, Ορέστης Κρέμης, Βάσια Παπαβασιλείου, Πέτρος Παπαδέλης, Άννα Σαρρή
Σκηνοθεσία: Κοινό

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ
Προπώληση ηλεκτρονικά:www.ticketservices.gr